مدرس استاد اموزش تدریس حقوق

مدرس استاد اموزش تدریس حقوق

مدرس استاد اموزش تدریس حقوق

مدرس استاد اموزش تدریس حقوق

کارشناس و مشاور حقوقی مهدیه نصار وتیم مشاوران حقوقی ارزش عدالت قدم به قدم در کنارتان خواهند بود
مدرس استاد اموزش تدریس حقوق
9306674707

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
نویسندگان

۵ مطلب توسط «elahe afshar» ثبت شده است

۲۰
دی

یکی از میهمانان از مراسم عروسی بنده فیلم برداری کرده و بدون اجازه ،آن را در یکی از گروه های تلگرامی پخش کرده است .آیا می توانم علیه او شکایت کنم؟

مستند به ماده 17قانون جرایم رایانه ای :

بله این کار وی جرم بوده و قابل تعقیب است.زیرا هر کس از طریق نرم افزار هایی مانند تلگرام ،اینستا گرام ،فیس بوک و.....عکس ،فیلم های خصوصی یا خانوادگی و صدای دیگری را بدون رضایت وی منتشر و یا آن را در دسترس دیگران قرار دهد به حبس تا دو سال یا جزای نقدی تا چهل میلیون ریالو یا به هر دو مجازات محکوم می شود.

  • elahe afshar
۲۰
دی

آیا می دانستید انتشاراسکرین شات از چت های شخصی افراد وتهدید به انجام این کار جرم بوده و از جزای نقدی تا شلاق و دو سال حبس در پی دارد.

  • elahe afshar
۱۷
دی
  • elahe afshar
۱۷
دی

در ماده 4 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بد سرپرست چنین آمده است :

ایرانیان مقیم خارج از  کشور می توانند تقاضای سرپرستی خود را از طریق سفارتخانه یا دفاتر حفاظت از منافع جمهوری اسلامی ایران به سازمان تقدیم نمایند.سفارتخانه ها  ودفاتر یاد شده موظفند در اجرای این قانون،با سازمان بهزیستی همکاری نمایندو سازمان موظف است با حکم دادگاه صالح به درخواست متقاضی رسیدگی نماید.

  • elahe afshar
۱۷
دی
در ماده 5قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست یا بد سرپرست مشخص میکند که چه افرادی میتوانند سرپرستی این کودکان را برعهده بگیرند؟
1)زن و شوهری که 5سال از تاریخ ازدواج آنها گذشته باشد و از این ازدواج صاحب فرزند نشده باشند ،مشروط بر اینکه حداقل یکی از آنها بیش از سی سال سن داشته باشد.
2)زن و شوهر دارای فرزند مشروط بر اینکه حداقل یکی از آنها بیش از سی سال سن داشته باشد.
3)دختران و زنان بدون شوهر ،در صورتی که حداقل سی سال سن داشته باشند ،منحصراًحق سرپرستی اناث را خواهند داشت.
تبصره 1)چنانچه به تشخیص سازمان پزشکی قانونی امکان بچه دار شدن زوجین وجود نداشته باشد ،درخواست کنندگان از شرط مدت پنج سال مقرر در بند 1 این ماده مستثنی می باشند.
تبصره 2)چنانچه در خواست کنندگان سرپرستی از بستگان کودک یا یا نوجوان باشند ،دادگاه با اخذ نظر سازمان بهزیستی و با رعایت مصلحت کودک و نوجوان می تواند آنان را به از برخی شرایط مقرر در این ماده مستثنی کند.
تبصره3)اولویت در پذیرش سرپرستی با زن و شوهر بدون فرزند ،سپس زنان و دختران بدون شوهر فاقد فرزندو در نهایت با زن و شوهر دارای فرزند است.
تبصره 4)درخواست کنندگان کمتر از پنجاه سال ،نسبت به درخواست کنندگانی که پنجاه سال و بیشتر دارند در شرایط مساوی اولویت دارند.
تبصره 5)در مواردی که زن و شوهر درخواست کننده سرپرستی باشند ،درخواست باید به طور مشترک از طرف آنان تنظیم و ارائه گردد.

  • elahe afshar